Pittige spaghetti met tomaat & spek
Deze spaghetti bewijst maar weer dat je voor een goed bord pasta weinig ingrediënten nodig hebt.
Aan de slag
Verhit een hapjespan zonder olie of boter en bak het spek in 8 min. uit. Laat met 1 el bakvet in de pan.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Voeg ondertussen de chilivlokken en gezeefde tomaten toe aan het spek en laat 5 min. op middelhoog vuur koken.
Halveer de romaatjes en voeg ze met de helft van de kaas toe aan de saus. Meng de spaghetti erdoor en bestrooi met de rest van de kaas. Serveer direct.
Spaghetti koken
Instructievideo - 01:46 min.
Pittige spaghetti met tomaat & spek
Deze spaghetti bewijst maar weer dat je voor een goed bord pasta weinig ingrediënten nodig hebt.
hoofdgerecht
null personen
650 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verhit een hapjespan zonder olie of boter en bak het spek in 8 min. uit. Laat met 1 el bakvet in de pan.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Voeg ondertussen de chilivlokken en gezeefde tomaten toe aan het spek en laat 5 min. op middelhoog vuur koken.
Halveer de romaatjes en voeg ze met de helft van de kaas toe aan de saus. Meng de spaghetti erdoor en bestrooi met de rest van de kaas. Serveer direct.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g gerookte spekreepjes
300 g spaghetti
1½ tl chilivlokken
500 g gezeefde tomaten in pak
250 g romaatjes
125 g formaggio da pasta