Tacocones met kip en ananas
Dat is wat we noemen: een tropische verrassing. Lekker fris, met ananas en ijsbergsla.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Bestrijk de kiphaasjes met de olie en bestrooi ze met de picadillo en zout naar smaak. Verhit de grillpan en gril de kip 5 min. Keer halverwege.
Snijd ondertussen de ananasstukjes in kleine blokjes. Snijd de kiphaasjes in stukjes en meng met de ananas en salsa.
Bak ondertussen de tacocones ca. 8 min. in de oven. Snijd ondertussen de ijsbergsla in reepjes. Halveer de avocado. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees uit de schil. Snijd het vruchtvlees in reepjes.
Neem de tacocones uit de oven en vul ze met wat ijsbergsla en vervolgens met het kip-ananasmengsel. Leg op elke tacocone wat avocado en nog een schepje salsa. Serveer direct.
Tacocones met kip en ananas
Dat is wat we noemen: een tropische verrassing. Lekker fris, met ananas en ijsbergsla.
hoofdgerecht
null personen
385 kcal
25 min. bereiden
8 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Bestrijk de kiphaasjes met de olie en bestrooi ze met de picadillo en zout naar smaak. Verhit de grillpan en gril de kip 5 min. Keer halverwege.
Snijd ondertussen de ananasstukjes in kleine blokjes. Snijd de kiphaasjes in stukjes en meng met de ananas en salsa.
Bak ondertussen de tacocones ca. 8 min. in de oven. Snijd ondertussen de ijsbergsla in reepjes. Halveer de avocado. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees uit de schil. Snijd het vruchtvlees in reepjes.
Neem de tacocones uit de oven en vul ze met wat ijsbergsla en vervolgens met het kip-ananasmengsel. Leg op elke tacocone wat avocado en nog een schepje salsa. Serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g kipfilethaasjes
1 el zonnebloemolie
1 el Euroma Original Spices by Jonnie Boer picadillo
200 g verse ananasstukjes
4 el salsa mild
12 mini-tacocones
½ krop krop ijsbergsla
1 avocado
Dit heb je nodig
grillpan