Tacocones met kip en ananas
bewaar
bewaar

Tacocones met kip en ananas

Dat is wat we noemen: een tropische verrassing. Lekker fris, met ananas en ijsbergsla.

25 min. bereiden / 8 min. oventijd

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180 °C. Bestrijk de kiphaasjes met de olie en bestrooi ze met de picadillo en zout naar smaak. Verhit de grillpan en gril de kip 5 min. Keer halverwege.

Snijd ondertussen de ananasstukjes in kleine blokjes. Snijd de kiphaasjes in stukjes en meng met de ananas en salsa.

Bak ondertussen de tacocones ca. 8 min. in de oven. Snijd ondertussen de ijsbergsla in reepjes. Halveer de avocado. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees uit de schil. Snijd het vruchtvlees in reepjes.

Neem de tacocones uit de oven en vul ze met wat ijsbergsla en vervolgens met het kip-ananasmengsel. Leg op elke tacocone wat avocado en nog een schepje salsa. Serveer direct.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tacocones met kip en ananas

Dat is wat we noemen: een tropische verrassing. Lekker fris, met ananas en ijsbergsla.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig