Vegetarische wraps met gekruid vegagehakt, rijst en bonen
bewaar
bewaar

Vegetarische wraps met gekruid vegagehakt, rijst en bonen

Het ultieme meeneemgerecht: goedgevulde wraps. In twintig minuten is deze smakelijke vegavariant met bonen en rijst ready to go.

20 min. bereiden

licht pittig

8 ingrediënten

Aan de slag

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af.Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak het tofugehakt met de picadillo 2 min. op middelhoog vuur. Doe de kidneybonen in een zeef, spoel af met koud water en laat uitlekken.

Snijd de koriander grof. Meng de bonen en koriander door de rijst.

Bestrijk de wraps met de tacosaus. Schep er wat rijst met bonen op en verdeel het gekruide tofugehakt erover. Rol de wraps op en serveer.

algemeenDeze wraps zijn ook heerlijk als lunch. Liever glutenvrij? Vervang de tortillawraps door blaadjes ijsbergsla.
bewaartipWikkel de wraps in aluminiumfolie en neem ze mee in de picknickmand. Je kunt ze eventueel in de folie 5 min. verwarmen op een wegwerpbarbecue. Keer regelmatig.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vegetarische wraps met gekruid vegagehakt, rijst en bonen

Het ultieme meeneemgerecht: goedgevulde wraps. In twintig minuten is deze smakelijke vegavariant met bonen en rijst ready to go.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig