Hartige granola
bewaar
bewaar

Hartige granola

Lekker voor door je salade, maar ook gewoon uit het handje.

10 min. bereiden / 30 min. oventijd / 1 uur wachten

9 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 160 °C. Doe de notenmix, het kokosrasp, de havervlokken, het zeezout, de garam masala en het sesamzaad in een kom.

Splits de eieren, de eidooiers worden niet gebruikt. Klop het eiwit licht schuimig.

Roer de koolzaadolie door het eiwitschuim. Meng goed door het noten-havermoutmengsel. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster ca. 30 min. in het midden van de oven.

Neem de granola uit de oven en laat 1 uur afkoelen. Meng met de gojibes, moerbei en pitten. Bewaar in een afgesloten pot.

bewaartipJe kunt de granola maximaal 2 weken bewaren op een droge plek.

Hartige granola

Instructievideo - 01:36 min.

Eieren splitsen

Instructievideo - 00:36 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Hartige granola

Lekker voor door je salade, maar ook gewoon uit het handje.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig