Pastasalade met zalm en zeekraal
Japan meets Italië in deze zilte salade.
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de laatste 3 min. de tuinerwten toe. Giet af, spoel koud en laat goed uitlekken.
Snijd ondertussen de radijsjes in kwarten en snijd de zeekraal in stukjes. Verwijder het vel van de zalm en verdeel de vis in stukjes.
Snijd de sushi gember heel fijn en meng met de yoghurt en wasabi tot een dressing. Voeg de dressing, zeekraal, radijsjes en 2/3 van de zalm toe aan de pasta met tuinerwten en schep om.
Verdeel de rest van de zalm erover en bestrooi met het maanzaad.
Pastasalade met zalm en zeekraal
Instructievideo - 01:40 min.
Pastasalade met zalm en zeekraal
Japan meets Italië in deze zilte salade.
hoofdgerecht
null personen
460 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de laatste 3 min. de tuinerwten toe. Giet af, spoel koud en laat goed uitlekken.
Snijd ondertussen de radijsjes in kwarten en snijd de zeekraal in stukjes. Verwijder het vel van de zalm en verdeel de vis in stukjes.
Snijd de sushi gember heel fijn en meng met de yoghurt en wasabi tot een dressing. Voeg de dressing, zeekraal, radijsjes en 2/3 van de zalm toe aan de pasta met tuinerwten en schep om.
Verdeel de rest van de zalm erover en bestrooi met het maanzaad.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g volkorenpenne
300 g diepvries tuinerwten
1 bosje radijs
100 g zeekraal
250 g warmgerookte zalmstukken
3 el Saitaku sushigember
6 el Griekse yoghurt
1 tl wasabipaste
2 el maanzaad