Cantharellen met hoisinsaus en schelvis
De liefde is wederzijds, zoete hoisinsaus is een perfecte match met paddenstoelen.
Aan de slag
Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd ondertussen de knoflook fijn. Schil en rasp de gember. Snijd de bos salade-ui in ringen en halveer de grote cantharellen. Snijd het steeltje van de rode peper en halveer de peper in de lengte. Verwijder met een scherp mes de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in dunne reepjes.
Verhit de helft van de olie in een wok en voeg de knoflook, gember, cantharellen en peper toe en roerbak 2 min. op hoog vuur. Voeg de noedels en hoisinsaus toe en warm 5 min. op laag vuur mee. Schep regelmatig om.
Dep ondertussen de schelvisfilet droog en bestrooi met peper en eventueel zout.
Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de vis 4 min. Keer halverwege. Schep de bosui door de noedels en serveer met de vis.
Rode peper schoonmaken
Instructievideo - 00:34 min.
Cantharellen met hoisinsaus en schelvis
De liefde is wederzijds, zoete hoisinsaus is een perfecte match met paddenstoelen.
hoofdgerecht
null personen
470 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd ondertussen de knoflook fijn. Schil en rasp de gember. Snijd de bos salade-ui in ringen en halveer de grote cantharellen. Snijd het steeltje van de rode peper en halveer de peper in de lengte. Verwijder met een scherp mes de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in dunne reepjes.
Verhit de helft van de olie in een wok en voeg de knoflook, gember, cantharellen en peper toe en roerbak 2 min. op hoog vuur. Voeg de noedels en hoisinsaus toe en warm 5 min. op laag vuur mee. Schep regelmatig om.
Dep ondertussen de schelvisfilet droog en bestrooi met peper en eventueel zout.
Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de vis 4 min. Keer halverwege. Schep de bosui door de noedels en serveer met de vis.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
270 g sobanoedels
2 tenen knoflook
3 cm verse gember
1 bos salade-ui
400 g cantharellen
1 rode peper
4 el arachideolie
100 ml hoisinsaus
400 g verse schelvisfilets