Breakfast-hotdog
bewaar
bewaar

Breakfast-hotdog

Da’s pas een goed en stevig begin van de dag!

20 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Verhit de grillpan zonder olie of boter en gril de worstjes in ca. 6 min. gaar. Keer regelmatig.

Snijd ondertussen de tomaten in kwarten. Verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in stukjes van 1 x 1 cm (brunoise). Snijd de aurgurken in de lengte in dunne plakjes.

Neem de worstjes uit de pan en houd ze warm op een bord onder aluminiumfolie.

Verhit de olie in twee koekenpannen en bak 4 spiegeleieren. Snijd de broodjes over de lengte bijna helemaal door.

Leg de broodjes met de snijkanten naar boven op een bord en bestrijk met de ketchup en mayonaise. Verdeel de sla, tomaat, augurk, gerapste kaas en worst over de broodjes. Dek af met een spiegelei.

serveertipLekker met (sriracha) chilisaus.
bereidingstipJe kunt dit gerecht helemaal maken met biologische ingrediënten.

Brunoise snijden

Instructievideo - 00:38 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Breakfast-hotdog

Da’s pas een goed en stevig begin van de dag!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig