Breakfast-hotdog
Da’s pas een goed en stevig begin van de dag!
Aan de slag
Verhit de grillpan zonder olie of boter en gril de worstjes in ca. 6 min. gaar. Keer regelmatig.
Snijd ondertussen de tomaten in kwarten. Verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in stukjes van 1 x 1 cm (brunoise). Snijd de aurgurken in de lengte in dunne plakjes.
Neem de worstjes uit de pan en houd ze warm op een bord onder aluminiumfolie.
Verhit de olie in twee koekenpannen en bak 4 spiegeleieren. Snijd de broodjes over de lengte bijna helemaal door.
Leg de broodjes met de snijkanten naar boven op een bord en bestrijk met de ketchup en mayonaise. Verdeel de sla, tomaat, augurk, gerapste kaas en worst over de broodjes. Dek af met een spiegelei.
Brunoise snijden
Instructievideo - 00:38 min.
Breakfast-hotdog
Da’s pas een goed en stevig begin van de dag!
null personen
605 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de grillpan zonder olie of boter en gril de worstjes in ca. 6 min. gaar. Keer regelmatig.
Snijd ondertussen de tomaten in kwarten. Verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in stukjes van 1 x 1 cm (brunoise). Snijd de aurgurken in de lengte in dunne plakjes.
Neem de worstjes uit de pan en houd ze warm op een bord onder aluminiumfolie.
Verhit de olie in twee koekenpannen en bak 4 spiegeleieren. Snijd de broodjes over de lengte bijna helemaal door.
Leg de broodjes met de snijkanten naar boven op een bord en bestrijk met de ketchup en mayonaise. Verdeel de sla, tomaat, augurk, gerapste kaas en worst over de broodjes. Dek af met een spiegelei.
serveertip:
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 runderchipolata
3 trostomaten
8 zoetzure augurken
4 el zonnebloemolie
4 middelgrote eieren
4 witte melkpuntjes
4 el ketchup
2 el mayonaise
35 g veldsla
100 g geraspte belegen kaas 50+
Dit heb je nodig
grillpan