Vegetarische quesadilla
bewaar
bewaar

Vegetarische quesadilla

Een avondje quesadilla's? Dat kan prima vegetarisch. De krokante reepjes vegaschnitzel geven het gerecht een lekkere bite.

25 min. bereiden

pittig

11 ingrediënten

Aan de slag

Halveer de paprika in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in blokjes van ½ x ½ cm. Snipper de ui en snijd de koriander fijn. Laat de bonen en mais apart van elkaar uitlekken. Meng de paprika met de ui, de helft van de koriander, de bonen en tomatendip. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Snijd de schnitzels in reepjes van ½ cm. Rasp de cheddar en meng met de mais, de rest van de koriander en de crème fraîche. Breng op smaak met de tabasco red peppersauce.

Verdeel het mais-kaasmengsel en de schnitzelreepjes over de helft van de gordita’s en dek af met de rest van de gordita’s (dit heet een quesadilla). Bak in twee ruime koekenpannen elk 1 quesadilla 6 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege. Houd warm onder aluminiumfolie. Bak zo ook de andere quesadilla’s en serveer met de bonensalade.

variatietipIn plaats van vegaschnitzel kun je ook groente-roerbakreepjes gebruiken.
combinatietipLekker met een schijfje limoen.

Vega-quesadilla

Instructievideo - 02:32 min.

Paprika's schoonmaken

Instructievideo - 00:28 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vegetarische quesadilla

Een avondje quesadilla's? Dat kan prima vegetarisch. De krokante reepjes vegaschnitzel geven het gerecht een lekkere bite.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig