Spaghetti aglio e olio met verse kruiden
Voor dit simpele pasta recept heb je enkel knoflook, kruiden, olie en kaas nodig. Easy does it!
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af.
Snijd ondertussen de knoflook, peterselie en het basilicum fijn. Rasp de kaas.
Verhit de olie in een hapjespan en fruit hierin de knoflook 4 min. op laag vuur. Voeg de spaghetti, peterselie, het basilicum en de helft van de kaas toe. Schep om. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Bestrooi de spaghetti met de rest van de kaas en serveer.
Knoflook snijden
Instructievideo - 00:57 min.
Spaghetti aglio e olio met verse kruiden
Voor dit simpele pasta recept heb je enkel knoflook, kruiden, olie en kaas nodig. Easy does it!
hoofdgerecht
null personen
505 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af.
Snijd ondertussen de knoflook, peterselie en het basilicum fijn. Rasp de kaas.
Verhit de olie in een hapjespan en fruit hierin de knoflook 4 min. op laag vuur. Voeg de spaghetti, peterselie, het basilicum en de helft van de kaas toe. Schep om. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Bestrooi de spaghetti met de rest van de kaas en serveer.
variatietip:
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g spaghetti
3 tenen knoflook
20 g verse platte peterselie
15 g verse basilicum
75 g Parmigiano Reggiano
75 ml extra vergine olijfolie Gran Fruttato