Jalapeñoburgers met gegrilde aubergine
bewaar
bewaar

Jalapeñoburgers met gegrilde aubergine

25 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Verhit een grillpan zonder olie of boter. Snijd de hamburgerbroodjes open en gril ze ca. 1 min. op de snijkant.

Gril de jalapeñoburgers in 12 min. in de grillpan op middelhoog vuur bruin en gaar. Keer regelmatig.

Was en droog de sla en scheur in stukken. Leg 4 stukken sla op de onderste helften van de broodjes en doe de rest in een schaal. Snijd 2 tomaten in plakjes en verdeel ze over de broodjes. Snijd de rest van de tomaten in partjes en doe bij de sla in de schaal. Meng 2 el mayonaise met 1 el water en besprenkel de salade ermee.

Meng de rest van de mayonaise met de harissa. Leg op elk broodje een jalapeñoburger. Schep op elke burger ½ el harissamayonaise en verdeel de gegrilde aubergine en augurkblokjes erover. Serveer met de salade

combinatietipLekker met partjes zoete aardappel uit de oven.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Jalapeñoburgers met gegrilde aubergine

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig