Quinoa met groene asperges en tofu
Deze vegetarische schotel staat in een handomdraai op tafel.
Aan de slag
Kook de quinoa 14 min. in ruim kokend water. Giet af.
Snijd ondertussen de aspergetips in drie gelijke stukken. Verhit de olie in een wok en bak de aspergetips en roerbakreepjes 4 min. op hoog vuur. Schep regelmatig om. Voeg de doperwten toe en bak 3 min. mee.
Doe de slamelange in een ruime kom. Maak een dressing van de olijfolie en de mix voor saladedressing uit het maaltijdpakket. Meng door de sla.
Snijd de munt fijn. Roer de quinoa los met een vork. Voeg de mix voor quinoa uit het maaltijdmixpakket toe en meng door het tofu-groentemengsel. Bestrooi met de munt. Serveer met de salade.
Quinoa met groene asperges en tofu
Deze vegetarische schotel staat in een handomdraai op tafel.
hoofdgerecht
null personen
600 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de quinoa 14 min. in ruim kokend water. Giet af.
Snijd ondertussen de aspergetips in drie gelijke stukken. Verhit de olie in een wok en bak de aspergetips en roerbakreepjes 4 min. op hoog vuur. Schep regelmatig om. Voeg de doperwten toe en bak 3 min. mee.
Doe de slamelange in een ruime kom. Maak een dressing van de olijfolie en de mix voor saladedressing uit het maaltijdpakket. Meng door de sla.
Snijd de munt fijn. Roer de quinoa los met een vork. Voeg de mix voor quinoa uit het maaltijdmixpakket toe en meng door het tofu-groentemengsel. Bestrooi met de munt. Serveer met de salade.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g zwarte quinoa
100 g groene aspergetips
2 el arachideolie
360 g pittig gekruide tofu roerbakreepjes
350 g fijne diepvries tuinerwten
150 g rucolaslamelange
3 el olijfolie frisse citroen
31 g maaltijdmixpakket quinoa
15 g verse munt