Spicy hot chocolate
Met deze pittige chocolademelk warmen wij ons graag op.
Aan de slag
Snijd met een scherp mesje de oranje schil van de sinaasappel. Breek de chocolade in stukken.
Breng de schil met het water, de chiliringen, het kaneelstokje en de chocolade tegen de kook aan. Laat het mengsel 5 min. op laag vuur trekken.
Schenk in kopjes en verdeel de slagroom erover.
Spicy hot chocolate
Met deze pittige chocolademelk warmen wij ons graag op.
null personen
190 kcal
5 min. bereiden
5 min. wachten
Aan de slag
Snijd met een scherp mesje de oranje schil van de sinaasappel. Breek de chocolade in stukken.
Breng de schil met het water, de chiliringen, het kaneelstokje en de chocolade tegen de kook aan. Laat het mengsel 5 min. op laag vuur trekken.
Schenk in kopjes en verdeel de slagroom erover.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
½ medium handsinaasappel
100 g chocolade extra puur 70%
500 ml kraanwater
¼ tl chili ringen
1 kaneelstokje
4 el verse slagroom