Slavinken met gebakken mais en bimi
bewaar
bewaar

Slavinken met gebakken mais en bimi

Hollands stukje vlees en groenten met een beetje pit.

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Verhit 2 el olie in een hapjespan en bak de slavinken 2 min. op hoog vuur rondom bruin. Zet het vuur laag en bak de slavinken nog 10 min. met de deksel op de pan. Keer regelmatig.

Snijd ondertussen de bimi in 3 stukken. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de bimi 6 min. op middelhoog vuur. Laat de mais en kikkererwten uitlekken in een vergiet. Voeg de mais en kikkererwten toe aan de bimi en roerbak nog 3 min.

Rasp ondertussen de oranje schil van ½ sinaasappel en voeg het rasp samen met de chilisaus toe aan het groentemengsel. Breng op smaak met peper en eventueel zout en schep om. Serveer met de slavink.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Slavinken met gebakken mais en bimi

Hollands stukje vlees en groenten met een beetje pit.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig