Bloemkool met rucola
bewaar
bewaar

Bloemkool met rucola

Hollandse groente met Indiase kruiden en granaatappelpitjes.

20 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de bloemkool in roosjes en kook met de vadouvan in 5 min. beetgaar. Giet af en laat 5 min. afkoelen.

Snijd ondertussen 1/3 van de rucola fijn en meng in een kom met de olie. Breng de rucolaolie op smaak met peper en eventueel zout.

Rasp de Parmezaanse kaas. Meng de bloemkool met de rest van de rucola, de rucolaolie, kaas en granaatappelpitjes en serveer

bereidingstipJe kunt de bloemkool en rucolaolie 1 dag van tevoren maken tot en met stap 2. Bewaar afgedekt in de koelkast.
combinatietipLekker met kalkoenfilets gevuld met traditionele kerstvulling.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bloemkool met rucola

Hollandse groente met Indiase kruiden en granaatappelpitjes.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig