Aardappelwaaiers
Zo simpel, maar zo feestelijk. De kruidenboter maakt de aardappeltjes lekker smeuïg.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd elke aardappel in zo dun mogelijke plakjes, maar snijd de aardappel niet helemaal door. Aan de onderkant blijven de plakjes aan elkaar zitten.
Verdeel elke botersoort over 1/3 van de aardappelen. Duw de boter een beetje tussen de plakjes. Leg de aardappelen in de ovenschaal en bak ze in het midden van de oven in ca. 1 uur gaar.
Aardappelwaaiers
Zo simpel, maar zo feestelijk. De kruidenboter maakt de aardappeltjes lekker smeuïg.
bijgerecht
null personen
400 kcal
20 min. bereiden
60 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd elke aardappel in zo dun mogelijke plakjes, maar snijd de aardappel niet helemaal door. Aan de onderkant blijven de plakjes aan elkaar zitten.
Verdeel elke botersoort over 1/3 van de aardappelen. Duw de boter een beetje tussen de plakjes. Leg de aardappelen in de ovenschaal en bak ze in het midden van de oven in ca. 1 uur gaar.
bereidingstip:
variatietip:
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
12 roseval aardappelen
1 luxe kruidenboter trio
Dit heb je nodig
ovenschaal (30 x 20 cm)