Peer met amandelschaafsel
bewaar
bewaar

Peer met amandelschaafsel

Snel nagerecht: warme stoofpeertjes met vanilleroomijs en amandel.

10 min. bereiden

4 ingrediënten

Aan de slag

Verdeel het amandelschaafsel over de pannetjes en rooster 1 min. Schep regelmatig om. Neem uit de pannetjes

Snijd de stoofperen in kwarten. Verwijder het klokhuis. Smelt ½ tl boter in elk gourmetpannetje en bak hierin de kwarten peer 3 min. Keer regelmatig.

Serveer de peer met het amandelschaafsel en een bol vanilleroomijs.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Peer met amandelschaafsel

Snel nagerecht: warme stoofpeertjes met vanilleroomijs en amandel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig