Groenteroerbak met tofu en zoete aardappel
De groenteroerbak staat al in een kwartier op tafel
Aan de slag
Schil de zoete aardappel en snijd in blokjes van 1 x 1 cm. Breng een pan water aan de kook en kook de aardappelblokjes 8 min. Giet af.
Verhit ondertussen de olie in een wok en roerbak de tofu 2 min. Voeg de groenten toe en roerbak 3 min. Voeg de kerriesaus en aardappel toe en verwarm nog 2 min. Breng op smaak met peper.
Bereid ondertussen de roti volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Leg op elk bord een rotipannenkoek en verdeel de kerrie-groentesaus erover.
Aardappelen schillen
Instructievideo - 01:08 min.
Groenteroerbak met tofu en zoete aardappel
De groenteroerbak staat al in een kwartier op tafel
hoofdgerecht
null personen
530 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Schil de zoete aardappel en snijd in blokjes van 1 x 1 cm. Breng een pan water aan de kook en kook de aardappelblokjes 8 min. Giet af.
Verhit ondertussen de olie in een wok en roerbak de tofu 2 min. Voeg de groenten toe en roerbak 3 min. Voeg de kerriesaus en aardappel toe en verwarm nog 2 min. Breng op smaak met peper.
Bereid ondertussen de roti volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Leg op elk bord een rotipannenkoek en verdeel de kerrie-groentesaus erover.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g zoete aardappelen
2 el arachideolie
180 g fijngekruide roerbaktofu
400 g Mexicaanse roerbakgroente
295 ml Surinaamse kerriesaus
1 pakje Surinaamse rotivellen