Kwarkcroissants
Aan de slag
Mascarpone door fruitkwark scheppen. In droge koekenpan amandelschaafsel lichtbruin roosteren, op bord laten afkoelen. Croissants met kartelmes in lengte opensnijden. Perzikschijfjes laten uitlekken. Fruitkwark over onderste helften van croissants verdelen. Perzikschijfjes erop leggen. Afdekken met bovenste helften van croissants. Marmelade heel dun over croissants smeren. Bestrooien met amandelschaafsel en poedersuiker. Direct serveren.
Kwarkcroissants
nagerecht
null personen
430 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Mascarpone door fruitkwark scheppen. In droge koekenpan amandelschaafsel lichtbruin roosteren, op bord laten afkoelen. Croissants met kartelmes in lengte opensnijden. Perzikschijfjes laten uitlekken. Fruitkwark over onderste helften van croissants verdelen. Perzikschijfjes erop leggen. Afdekken met bovenste helften van croissants. Marmelade heel dun over croissants smeren. Bestrooien met amandelschaafsel en poedersuiker. Direct serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
100 g mascarpone
300 ml magere fruitkwark citroen
20 g amandelschaafsel
1 zak roombotercroissants
1 blikje perzikschijfjes op siroop
1 eetlepel oranje marmelade
1 eetlepel poedersuiker