Pannenkoek met champignons
Aan de slag
Veeg champignons schoon en snijd in plakjes. Pel en snipper ui. Verhit olie in braadpan. Bak ui en champignons ca. 5 minuten. Giet helft van vrijgekomen vocht af.
Voeg roomkaas toe en laat smelten. Verwarm pannenkoeken volgens aanwijzingen op de verpakking. Verwarm tuinerwten en wortelen volgens aanwijzingen op de verpakking. Breng champignonsaus op smaak met zout en peper.
Schep saus op pannenkoeken en klap pannenkoeken dubbel. Serveer met groenten.
Pannenkoek met champignons
hoofdgerecht
null personen
630 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Veeg champignons schoon en snijd in plakjes. Pel en snipper ui. Verhit olie in braadpan. Bak ui en champignons ca. 5 minuten. Giet helft van vrijgekomen vocht af.
Voeg roomkaas toe en laat smelten. Verwarm pannenkoeken volgens aanwijzingen op de verpakking. Verwarm tuinerwten en wortelen volgens aanwijzingen op de verpakking. Breng champignonsaus op smaak met zout en peper.
Schep saus op pannenkoeken en klap pannenkoeken dubbel. Serveer met groenten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 bakjes champignons
1 ui
3 el traditionele olijfolie
1 potje kruiden-knoflookroomkaas
8 pannenkoeken naturel
1 pak diepvries tuinerwtjes met worteltjes