Minikrieltjes met salami & broccolisalade
bewaar
bewaar

Minikrieltjes met salami & broccolisalade

Aardappel-vlees-groente met een knapperig korstje.

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de salami in blokjes, ui in halve ringen en knoflook fijn. Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de krieltjes op middelhoog vuur in 10 min. goudbruin en gaar. Schep regelmatig om. Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en bak de salami in 5 min. krokant. Neem uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.

Fruit in het achtergebleven bakvet de ui en knoflook 1 min. Snijd de broccoli in roosjes, voeg toe aan het ui-knoflookmengsel en bak 6 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Meng de veldsla en salami door de broccoli en schep op een grote platte schaal. Serveer de dressing en minikrieltjes erbij.

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Minikrieltjes met salami & broccolisalade

Aardappel-vlees-groente met een knapperig korstje.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig