Pruimengebak
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C of gasovenstand 4. Vet de taartvorm in. Was de pruimen, halveer en ontpit. Snijd alle helften in 3 stukjes. Verdeel de pruimenstukjes over de bodem van de taartvorm.
Klop in een kom de Mon Chou, melk, bloem, eieren, suiker, vanillesuiker en een snufje zout tot een luchtig beslag. Schenk het beslag over de pruimen. Bak de taart in het midden van de oven in ca. 40 min. gaar en goudbruin. Serveer warm en bestrooi eventueel met poedersuiker.
Pruimengebak
null personen
215 kcal
10 min. bereiden
40 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C of gasovenstand 4. Vet de taartvorm in. Was de pruimen, halveer en ontpit. Snijd alle helften in 3 stukjes. Verdeel de pruimenstukjes over de bodem van de taartvorm.
Klop in een kom de Mon Chou, melk, bloem, eieren, suiker, vanillesuiker en een snufje zout tot een luchtig beslag. Schenk het beslag over de pruimen. Bak de taart in het midden van de oven in ca. 40 min. gaar en goudbruin. Serveer warm en bestrooi eventueel met poedersuiker.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g rijpe pruimen
194 ml Mon Chou Pan & Oven
50 ml halfvolle melk
75 g tarwebloem
3 middelgrote eieren
75 g kristalsuiker
8 g vanillesuiker
Dit heb je nodig
lage taartvorm (Ø 24 cm)