Omelet met taugé
Aan de slag
Kipfilet in kleine blokjes snijden. In kom eieren met 3 eetlepels water loskloppen. Pakjes mix toevoegen en ca. 3 minuten laten staan. Intussen tomaten wassen en in plakjes snijden. Tomaatplakjes bestrooien met peper en zout. Ui pellen en snipperen. In koekenpan boter verhitten. Ui ca. 1 minuut bakken en kipfilet toevoegen. Ui en kip uit pan scheppen en goed door omeletmengsel roeren. 4 kleine omeletten bakken volgens gebruiksaanwijzing. Omelet vullen met taugé. Omeletten serveren met brood en plakjes tomaat.
Omelet met taugé
hoofdgerecht
null personen
480 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kipfilet in kleine blokjes snijden. In kom eieren met 3 eetlepels water loskloppen. Pakjes mix toevoegen en ca. 3 minuten laten staan. Intussen tomaten wassen en in plakjes snijden. Tomaatplakjes bestrooien met peper en zout. Ui pellen en snipperen. In koekenpan boter verhitten. Ui ca. 1 minuut bakken en kipfilet toevoegen. Ui en kip uit pan scheppen en goed door omeletmengsel roeren. 4 kleine omeletten bakken volgens gebruiksaanwijzing. Omelet vullen met taugé. Omeletten serveren met brood en plakjes tomaat.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 schaaltje kipfilet fumé
6 eieren (M)
2 pakjes mix voor boerenomelet
4 trostomaten
1 ui
20 g boter of margarine
1 schaaltje taugé
8 sneetjes meergranenbrood