Lactosevrije chocoladecake
Deze lactosevrije choco-cake is een feest om te eten én om te maken (hij is namelijk supersnel klaar).
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Doe de bloem, suiker, cacao, baking soda, vanillesuiker en het zout in een kom. Maak een kuil in het midden.
Voeg de olie en azijn toe. Voeg al roerend het water toe. Meng de pecannoten erdoor. Bekleed de cakevorm met bakpapier en schep het beslag erin.
Bak de cake in ca. 30 min. in het midden van de oven goudbruin en gaar.
Lactosevrije chocoladecake
Deze lactosevrije choco-cake is een feest om te eten én om te maken (hij is namelijk supersnel klaar).
null personen
310 kcal
5 min. bereiden
30 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Doe de bloem, suiker, cacao, baking soda, vanillesuiker en het zout in een kom. Maak een kuil in het midden.
Voeg de olie en azijn toe. Voeg al roerend het water toe. Meng de pecannoten erdoor. Bekleed de cakevorm met bakpapier en schep het beslag erin.
Bak de cake in ca. 30 min. in het midden van de oven goudbruin en gaar.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
180 g tarwebloem
200 g kristalsuiker
30 g cacaopoeder
1 tl baking soda
8 g vanillesuiker
½ tl zout
60 ml zonnebloemolie
1 el witte wijnazijn
240 ml kraanwater
140 g ongebrande pecannoten
Dit heb je nodig
bakpapier
cakevorm (30 cm)