Spinazie-couscoussalade met ei
bewaar
bewaar

Spinazie-couscoussalade met ei

Dit vegarecept met frisse spinazie staat in 15 minuten op tafel.

15 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Kook de eieren in 8 min. net hard. Kook de erwten in water met zout in 4 min. beetgaar. Breng in een pan het water met de olie aan de kook. Neem de pan van het vuur en voeg de couscous toe. Laat afgedekt 2 min. wellen. Rooster het amandelschaafsel in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord.

Snijd de spinazie grof en snipper de sjalot. Pers de citroen uit. Roer de couscous los met een vork. Meng de spinazie met de sjalot, het citroensap en de rest van de olie. Schep er de erwten en couscous door. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Pel en snijd de eieren grof. Schep de couscoussalade op de borden. Verdeel het ei erover en bestrooi met het amandelschaafsel.

bewaartipNog sneller klaar? Bereid de erwten en couscous de avond van tevoren. Bewaar ze afgedekt in de koelkast.

Ei koken

Instructievideo - 01:51 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spinazie-couscoussalade met ei

Dit vegarecept met frisse spinazie staat in 15 minuten op tafel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig