Broccoli en wortel met gember-chilisaus
De chilisaus en gembersiroop geven de groenten een subtiel zoet accent.
Aan de slag
Schrap de peen, snijd in stukken van 5 cm en de stukken vervolgens in dunne reepjes (julienne). Kook 4 min. in water met zout.Voeg de laatste 2 min. de broccoli toe. Giet af.
Meng de chilisaus, sesamolie, gembersiroop en rijstazijn in een schaal en meng de groenten erdoor.
Julienne snijden
Instructievideo - 00:42 min.
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
De chilisaus en gembersiroop geven de groenten een subtiel zoet accent.
bijgerecht
null personen
120 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Schrap de peen, snijd in stukken van 5 cm en de stukken vervolgens in dunne reepjes (julienne). Kook 4 min. in water met zout.Voeg de laatste 2 min. de broccoli toe. Giet af.
Meng de chilisaus, sesamolie, gembersiroop en rijstazijn in een schaal en meng de groenten erdoor.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g winterpeen
500 g broccoli
3 el zoete chilisaus
½ el sesamolie
2 el gembersiroop
1 el rijstazijn