Miniloempia's & paprikasaus
bewaar
bewaar

Miniloempia's & paprikasaus

Easy: de loempia’s koop je kant-en-klaar. Het sausje van paprika, limoen, knoflook, sambal en gembersiroop maak je zelf.

20 min. bereiden

licht pittig

7 ingrediënten

Aan de slag

Verhit de arachideolie in een wok of frituurpan tot 180 °C. Je kunt dit controleren met een keukenthermometer of met een stukje brood. Begint dat meteen te bruisen, dan is het vet heet.

Halveer ondertussen de limoen en pers de helft uit. Snijd de andere helft in partjes.Doe de paprika, knoflook, sambal en gembersiroop in de keukenmachine en maal fijn. Breng op smaak met limoensap en doe in een kommetje.

Frituur de loempia’s volgens de aanwijzingen op de verpakking goudbruin en knapperig in de olie. Serveer met de paprikasaus en partjes limoen.

Frituren

Instructievideo - 01:34 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Miniloempia's & paprikasaus

Easy: de loempia’s koop je kant-en-klaar. Het sausje van paprika, limoen, knoflook, sambal en gembersiroop maak je zelf.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig