Carpaccio met artisjok en rucola
Carpaccio nieuwe stijl, met kruidige artisjokharten en zilte olijven.
Aan de slag
Halveer de grote stukken artisjok. Meng de rucola met de dressing uit de verpakking van de carpaccio en verdeel over de borden.
Verdeel het vlees losjes over de rucola. Schep de artisjok erop. Bestrooi met de kaas en pijnboompitten uit de verpakking van de carpaccio. Strooi de olijven erover.
Carpaccio met artisjok en rucola
Carpaccio nieuwe stijl, met kruidige artisjokharten en zilte olijven.
voorgerecht
null personen
160 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Halveer de grote stukken artisjok. Meng de rucola met de dressing uit de verpakking van de carpaccio en verdeel over de borden.
Verdeel het vlees losjes over de rucola. Schep de artisjok erop. Bestrooi met de kaas en pijnboompitten uit de verpakking van de carpaccio. Strooi de olijven erover.
variatietip:
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
150 g gemarineerde artisjokharten
40 g rucola
2 schalen dungesneden carpaccio met pecorino en truffeldressing
90 g zongerijpte Taggia-olijven