Carpaccio met artisjok en rucola
bewaar
bewaar

Carpaccio met artisjok en rucola

Carpaccio nieuwe stijl, met kruidige artisjokharten en zilte olijven.

10 min. bereiden

4 ingrediënten

Aan de slag

Halveer de grote stukken artisjok. Meng de rucola met de dressing uit de verpakking van de carpaccio en verdeel over de borden.

Verdeel het vlees losjes over de rucola. Schep de artisjok erop. Bestrooi met de kaas en pijnboompitten uit de verpakking van de carpaccio. Strooi de olijven erover.

variatietipMet de olie waarin de artisjokken zitten, maak je een lekkere vinaigrette: meng 3 el olie met 1 el azijn.
variatietipLiever geen rucola? Dit gerecht is ook heerlijk met waterkers.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Carpaccio met artisjok en rucola

Carpaccio nieuwe stijl, met kruidige artisjokharten en zilte olijven.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig