Zalmsalade met pancetta en dillesaus
lekker krokant door de reepjes spek
Aan de slag
Snijd het spek in reepjes, snipper de sjalot fijn en snijd de dille fijn. Verhit de olie in een koekenpan en bak de pancetta in 3 min. krokant. Roer de sjalot erdoor en neem de pan van het vuur.
Verdeel ondertussen de sla over de borden. Maak de zalm schoon en verdeel in stukjes. Verdeel over de sla. Schep de spekreepjes en sjalot erover.
Meng de zure room met de mayonaise en dille. Breng op smaak met peper. Schep de dillesaus over de zalmsalade.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Zalmsalade met pancetta en dillesaus
lekker krokant door de reepjes spek
voorgerecht
null personen
305 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd het spek in reepjes, snipper de sjalot fijn en snijd de dille fijn. Verhit de olie in een koekenpan en bak de pancetta in 3 min. krokant. Roer de sjalot erdoor en neem de pan van het vuur.
Verdeel ondertussen de sla over de borden. Maak de zalm schoon en verdeel in stukjes. Verdeel over de sla. Schep de spekreepjes en sjalot erover.
Meng de zure room met de mayonaise en dille. Breng op smaak met peper. Schep de dillesaus over de zalmsalade.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
40 g pancetta
2 el verse dille
1 sjalot
1 el traditionele olijfolie
1 krop babyromainesla
426 g roze zalm in blik
125 g zure room
1 el citroenmayonaise