Grissini
Voorgerecht met vis, ham en een lekkere dip. Voor elk wat wils.
Aan de slag
Leg de zalm, ribroast of yorkham en rauwe ham op een grote schaal. Zet de courgettelinten, artisjokdip en aioli in kommetjes erbij.
Zet de grissini op tafel. Zo kan iedereen zijn eigen grissini dippen en omwikkelen met iets lekkers naar keuze.
Grissini
Voorgerecht met vis, ham en een lekkere dip. Voor elk wat wils.
voorgerecht
null personen
1090 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Leg de zalm, ribroast of yorkham en rauwe ham op een grote schaal. Zet de courgettelinten, artisjokdip en aioli in kommetjes erbij.
Zet de grissini op tafel. Zo kan iedereen zijn eigen grissini dippen en omwikkelen met iets lekkers naar keuze.
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
190 g aioli
1 portie artisjokdip
1 portie gegrilde-courgettelinten
80 g rauwe ham
1 portie Feestfavoriet ribroast
1 pak Feestfavoriet gerookte zalm trio
200 g Grissini Italiaanse soepstengels