Tomaten met krokant deksel
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Tomaten wassen, kapje eraf snijden en tomaten met puntige tl iets uithollen (uitholsel en kapjes worden niet gebruikt). Korstjes van kaas snijden en kaas raspen. Provençaalse kruiden fijnsnijden. In kom kaas, kruiden, paneermeel en 1 el olie door elkaar roeren.Klein beetje tapenade in elke tomaat scheppen. Kaas-paneermengsel erover verdelen. Tomaten in ovenschaal zetten. Bestrooien met peper en besprenkelen met rest van olie. In midden van oven tomaten ca. 25 minuten bakken tot bovenkant mooi goudbruin is. Lekker bij (gegrilde) biefstuk of kip en knoflookaardappeltjes.
Tomaten met krokant deksel
bijgerecht
null personen
210 kcal
40 min. bereiden
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Tomaten wassen, kapje eraf snijden en tomaten met puntige tl iets uithollen (uitholsel en kapjes worden niet gebruikt). Korstjes van kaas snijden en kaas raspen. Provençaalse kruiden fijnsnijden. In kom kaas, kruiden, paneermeel en 1 el olie door elkaar roeren.Klein beetje tapenade in elke tomaat scheppen. Kaas-paneermengsel erover verdelen. Tomaten in ovenschaal zetten. Bestrooien met peper en besprenkelen met rest van olie. In midden van oven tomaten ca. 25 minuten bakken tot bovenkant mooi goudbruin is. Lekker bij (gegrilde) biefstuk of kip en knoflookaardappeltjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
8 trostomaten
1 stukje Parmezaanse kaas
½ zakje verse Provençaalse-kruidenmix
4 el paneermeel
3 el olijfolie
2 el tapenade
0 (versgemalen) peper
Dit heb je nodig
ovenschaal 20 x 30 cm