Tomaten met krokant deksel
bewaar
bewaar

Tomaten met krokant deksel

40 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Tomaten wassen, kapje eraf snijden en tomaten met puntige tl iets uithollen (uitholsel en kapjes worden niet gebruikt). Korstjes van kaas snijden en kaas raspen. Provençaalse kruiden fijnsnijden. In kom kaas, kruiden, paneermeel en 1 el olie door elkaar roeren.Klein beetje tapenade in elke tomaat scheppen. Kaas-paneermengsel erover verdelen. Tomaten in ovenschaal zetten. Bestrooien met peper en besprenkelen met rest van olie. In midden van oven tomaten ca. 25 minuten bakken tot bovenkant mooi goudbruin is. Lekker bij (gegrilde) biefstuk of kip en knoflookaardappeltjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tomaten met krokant deksel

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig