Snelle kipragout met room, champignons en dragon
bewaar
bewaar

Snelle kipragout met room, champignons en dragon

Voor de korte avonden: klaar in een handomdraai en met de kruidige smaak van dragon.

15 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Bestrooi de kip met de bloem, peper en eventueel zout. Verhit de boter in een hapjespan en bak de kip in 3 min. op hoog vuur rondom bruin.

Maak ondertussen de champignons schoon met keukenpapier en snijd in plakjes. Voeg toe aan de kip en bak 1 min. mee op hoog vuur. Voeg de slagroom en dragon toe en laat op laag vuur 3 min. koken. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

combinatietipLekker met sperziebonen en gebakken spinazie

Snelle kipragout met room, champignons en dragon

Instructievideo - 00:21 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Snelle kipragout met room, champignons en dragon

Voor de korte avonden: klaar in een handomdraai en met de kruidige smaak van dragon.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig