Snelle kipragout met room, champignons en dragon
Voor de korte avonden: klaar in een handomdraai en met de kruidige smaak van dragon.
Aan de slag
Bestrooi de kip met de bloem, peper en eventueel zout. Verhit de boter in een hapjespan en bak de kip in 3 min. op hoog vuur rondom bruin.
Maak ondertussen de champignons schoon met keukenpapier en snijd in plakjes. Voeg toe aan de kip en bak 1 min. mee op hoog vuur. Voeg de slagroom en dragon toe en laat op laag vuur 3 min. koken. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
Instructievideo - 00:21 min.
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
Voor de korte avonden: klaar in een handomdraai en met de kruidige smaak van dragon.
hoofdgerecht
null personen
365 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Bestrooi de kip met de bloem, peper en eventueel zout. Verhit de boter in een hapjespan en bak de kip in 3 min. op hoog vuur rondom bruin.
Maak ondertussen de champignons schoon met keukenpapier en snijd in plakjes. Voeg toe aan de kip en bak 1 min. mee op hoog vuur. Voeg de slagroom en dragon toe en laat op laag vuur 3 min. koken. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g kipfiletblokjes
2 el tarwebloem
25 g ongezouten roomboter
250 g champignons
200 ml verse slagroom
3 tl gedroogde dragon