Zalmlasagne
bewaar
bewaar

Zalmlasagne

De frisse variant van het klassieke Italiaanse ovengerecht.

25 min. bereiden / 30 min. oventijd

6 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 ºC. Schil de komkommer, halveer en verwijder het zaad. Snijd de komkommers in plakjes en bestrooi met peper en eventueel zout.

Bereid de besciamella volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de zalmsnippers en dille door de helft van de bechamelsaus.

Vet de ovenschaal in. Schenk een laagje gewone bechamelsaus op de bodem. Schep 1/3 van de komkommer erop. Dek af met lasagnevellen. Schenk de helft van de zalmsaus erop en leg 1/3 komkommerschijfjes erop. Dek af met lasagnevellen. Nogmaals herhalen. Eindig met de rest van de gewone bechamelsaus. Strooi de kaas erover.

Zet de schaal in het midden van de oven en laat in ca. 30 min. goudbruin en gaar worden.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zalmlasagne

De frisse variant van het klassieke Italiaanse ovengerecht.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig