Karamel-banaanijsjes
bewaar
bewaar

Karamel-banaanijsjes

25 min. bereiden

3 ingrediënten

Aan de slag

Halveer de banaan in de breedte en snijd 1 helft in flinterdunne plakjes. Prak de andere helft fijn. Meng de yoghurt met de stroop, geprakte banaan en 1 el water in de Zoku schenkbeker.

Haal de Zoku Quick Pop Maker uit de vriezer en zet op het aanrecht.

Plak met behulp van het oranje Zoku lepeltje 2 of 3 plakjes banaan tegen de zijkanten van elke holte. Steek de Zoku sticks in het apparaat. Schenk de yoghurt langzaam in de holtes van het apparaat tot de aangegeven rand. Laat in 10 min. bevriezen. Neem de ijsjes eruit volgens de gebruiksaanwijzing van het apparaat en serveer direct of bewaar in de Zoku Quick Pop Storage - of luchtdicht verpakt in een bakje of zakje - in de vriezer.

algemeenU kunt deze ijsjes ook maken in een siliconen ijsvorm. Het duurt dan 4 uur voordat de ijsjes bevroren zijn.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Karamel-banaanijsjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig