Pasta met gegrilde groenten
Lekker met de carrés van vegetarische kaas, pesto en zongedroogde tomaat.
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd ondertussen de tomaten in kwarten, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes. Doe in een schaal. Laat de groentemix uitlekken, vang de olie op en voeg de groentemix en olijven toe aan de tomaten.
Verhit ondertussen de olijfolie in een koekenpan en bak de Toscaanse carrés 6 min. Keer halverwege.
Giet de pasta af. Schep samen met 3 el van de opgevangen olie om met het tomatenmengsel. Breng op smaak met peper. Serveer de Toscaanse carrés apart erbij. Lekker met wat geschaafde Parmezaanse kaas over de pasta.
Snijden
Instructievideo - 02:22 min.
Pasta met gegrilde groenten
Lekker met de carrés van vegetarische kaas, pesto en zongedroogde tomaat.
hoofdgerecht
null personen
700 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd ondertussen de tomaten in kwarten, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes. Doe in een schaal. Laat de groentemix uitlekken, vang de olie op en voeg de groentemix en olijven toe aan de tomaten.
Verhit ondertussen de olijfolie in een koekenpan en bak de Toscaanse carrés 6 min. Keer halverwege.
Giet de pasta af. Schep samen met 3 el van de opgevangen olie om met het tomatenmengsel. Breng op smaak met peper. Serveer de Toscaanse carrés apart erbij. Lekker met wat geschaafde Parmezaanse kaas over de pasta.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g gigli met zongedroogde tomaten
280 g tastytom-trostomaten
180 g verse gegrilde-groentemix
100 g groene olijven met knoflook
2 el traditionele olijfolie
4 stuks Toscaanse carré