Pasta Mexicana
Met deze pittige pasta zet je in 20 minuten een Mexicaans feestje op tafel.
Aan de slag
Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing. Rode peper wassen en het steeltje eraf snijden. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten en snijd in reepjes. Bak in braadpan met antiaanbaklaag de vleesreepjes met peper ca. 5 min. Tomaatblokjes toevoegen en ca. 2 min. meewarmen.
Halveer de avocado, schep het vruchtvlees uit de schil en snijd in stukjes. IJsbergsla schoonmaken, wassen en in reepjes snijden. Avocado mengen met olijvonaise en citroensap. Avocadosaus door sla scheppen. Vlees met saus door pasta scheppen. Pasta serveren met salade.
Pasta Mexicana
Met deze pittige pasta zet je in 20 minuten een Mexicaans feestje op tafel.
hoofdgerecht
null personen
740 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing. Rode peper wassen en het steeltje eraf snijden. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten en snijd in reepjes. Bak in braadpan met antiaanbaklaag de vleesreepjes met peper ca. 5 min. Tomaatblokjes toevoegen en ca. 2 min. meewarmen.
Halveer de avocado, schep het vruchtvlees uit de schil en snijd in stukjes. IJsbergsla schoonmaken, wassen en in reepjes snijden. Avocado mengen met olijvonaise en citroensap. Avocadosaus door sla scheppen. Vlees met saus door pasta scheppen. Pasta serveren met salade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g maïspasta fusilli
1 rode peper
400 g Mexicaanse vleesreepjes
400 g tomatenblokjes
1 avocado
1 stuk krop ijsbergsla
5 el olijvonaise knoflook
2 el citroensap