Pasta Mexicana
bewaar
bewaar

Pasta Mexicana

Met deze pittige pasta zet je in 20 minuten een Mexicaans feestje op tafel.

20 min. bereiden

zeer pittig

8 ingrediënten

Aan de slag

Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing. Rode peper wassen en het steeltje eraf snijden. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten en snijd in reepjes. Bak in braadpan met antiaanbaklaag de vleesreepjes met peper ca. 5 min. Tomaatblokjes toevoegen en ca. 2 min. meewarmen.

Halveer de avocado, schep het vruchtvlees uit de schil en snijd in stukjes. IJsbergsla schoonmaken, wassen en in reepjes snijden. Avocado mengen met olijvonaise en citroensap. Avocadosaus door sla scheppen. Vlees met saus door pasta scheppen. Pasta serveren met salade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pasta Mexicana

Met deze pittige pasta zet je in 20 minuten een Mexicaans feestje op tafel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig