Paddestoelen tagliatelle
Aan de slag
Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing. Paddestoelen laten uitlekken. Knoflook pellen. Peultjes koken volgens gebruiksaanwijzing. In koekenpan olie verhitten. Paddestoelen toevoegen, knoflook erboven uitpersen en ca. 3 minuten bakken. Koksroom en ham toevoegen en meeverwarmen. Peultjes aan saus toevoegen. Op smaak brengen met zout en peper. Tagliatelle met saus serveren.
Paddestoelen tagliatelle
hoofdgerecht
null personen
585 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing. Paddestoelen laten uitlekken. Knoflook pellen. Peultjes koken volgens gebruiksaanwijzing. In koekenpan olie verhitten. Paddestoelen toevoegen, knoflook erboven uitpersen en ca. 3 minuten bakken. Koksroom en ham toevoegen en meeverwarmen. Peultjes aan saus toevoegen. Op smaak brengen met zout en peper. Tagliatelle met saus serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g tagliatelle
2 potten gemarineerde paddestoelen
2 teentjes knoflook
1 pak peultjes
3 eetlepels olijfolie
100 ml koksroom
1 duopakje hamreepjes
0 zout en peper