Roodbaars met Griekse yoghurt
bewaar
bewaar

Roodbaars met Griekse yoghurt

20 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Aardappels schillen, halveren, wassen en in ca. 20 minuten met zout gaar koken. Oven voorverwarmen op 175 °C of gasovenstand 3. Ovenschaal invetten. Roodbaarsfilet in ovenschaal leggen en bestrooien met zout en peper. Tomaten schoonmaken en in plakken snijden. Tomaatplakken op vis leggen. Bieslook fijn knippen en door yoghurt roeren. Yoghurt over vis schenken en in het midden van de oven in ca. 15 minuten gaar laten worden. Sperziebonen in ca. 7 minuten beetgaar koken. Vis serveren met gekookte aardappels en sperziebonen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Roodbaars met Griekse yoghurt

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig