Kalkoenfilet met cranberrysaus
bewaar
bewaar

Kalkoenfilet met cranberrysaus

30 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Sperziebonen schoonmaken en wassen. Filets bestrooien met zout en peper. Helft van boter in koekenpan verhitten en filets rondom bruin aanbakken. Filets in ca. 10 minuten gaar bakken. Intussen sperziebonen beetgaar koken. In koekenpan rest van boter verhitten en dobbeltjes bakken volgens gebruiksaanwijzing. In steelpan cranberrycompote mengen met koksroom en zachtjes verwarmen. Kalkoenfilet serveren met dobbeltjes, sperziebonen en cranberrysaus.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kalkoenfilet met cranberrysaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig