Kletskopijs
Aan de slag
Laat het ijs uit de diepvries in de koelkast in ongeveer 30 minuten een beetje zachter worden. Breek 4 kletskoppen in kleine stukjes. Schep de stukjes koek door het ijs en zet het tot gebruik even terug in de vriezer.
Leg op vier borden in het midden elk 1 kletskop.
Zet een bakje heet water neer. Doop de ijsbolletjestang voor het maken van een bolletje steeds in het hete water. Pak het ijs uit de vriezer. Schep op elke kletskop een bolletje ijs. Leg de volgende kletskop erop en druk die een beetje aan.
Schep het volgende ijsbolletje erbovenop en dek dit af met de laatste kletskop.
Kletskopijs
nagerecht
null personen
220 kcal
40 min. bereiden
Aan de slag
Laat het ijs uit de diepvries in de koelkast in ongeveer 30 minuten een beetje zachter worden. Breek 4 kletskoppen in kleine stukjes. Schep de stukjes koek door het ijs en zet het tot gebruik even terug in de vriezer.
Leg op vier borden in het midden elk 1 kletskop.
Zet een bakje heet water neer. Doop de ijsbolletjestang voor het maken van een bolletje steeds in het hete water. Pak het ijs uit de vriezer. Schep op elke kletskop een bolletje ijs. Leg de volgende kletskop erop en druk die een beetje aan.
Schep het volgende ijsbolletje erbovenop en dek dit af met de laatste kletskop.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 ml kaneelijs
16 kletskoppen
Dit heb je nodig
ijsbolletjeslepel