Gourmetgarnaal
Aan de slag
Pel de garnalen en verwijder het darmkanaal, laat het staartje zitten. Doe de garnalen in een kom en schep om met de chilipoeder. Laat 10 min. afgedekt staan.
Snijd de plakken kaas elk in 6 repen. Leg op elke plak spek 1 reepje kaas en omwikkel de garnaal ermee. Zet vast met een cocktailprikker. Maak zo nog 11 porties. Verhit een gourmetpannetje en bak in 3 min. rondom goudbruin en gaar.
Garnalen pellen
Instructievideo - 00:36 min.
Gourmetgarnaal
bijgerecht
null porties
70 kcal
10 min. bereiden
10 min. wachten
Aan de slag
Pel de garnalen en verwijder het darmkanaal, laat het staartje zitten. Doe de garnalen in een kom en schep om met de chilipoeder. Laat 10 min. afgedekt staan.
Snijd de plakken kaas elk in 6 repen. Leg op elke plak spek 1 reepje kaas en omwikkel de garnaal ermee. Zet vast met een cocktailprikker. Maak zo nog 11 porties. Verhit een gourmetpannetje en bak in 3 min. rondom goudbruin en gaar.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 zak reuzengarnalen
1 tl chilipoeder
2 plakken jong belegen kaas
12 plakken ontbijtspek
Dit heb je nodig
cocktailprikkers, gourmetstel