Pittige yoghurt-korianderdip
bewaar
bewaar

Pittige yoghurt-korianderdip

10 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Snijd het steeltje van de groene peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd de pepers, knoflook, gember en het korianderblad fijn. Doe ze over in een kom en meng met de yoghurt en garam masala. Breng op smaak met zout, peper en limoensap.

algemeenDeze dip is aan de grove kant, met een lekkere bite. Houdt u meer van een gladde saus, pureer de saus dan even kort met de staafmixer.
algemeenIn plaats van groene pepers kunt u ook rode pepers gebruiken.

Gember gebruiken

Instructievideo - 01:26 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pittige yoghurt-korianderdip

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig