Pittige yoghurt-korianderdip
Aan de slag
Snijd het steeltje van de groene peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd de pepers, knoflook, gember en het korianderblad fijn. Doe ze over in een kom en meng met de yoghurt en garam masala. Breng op smaak met zout, peper en limoensap.
Gember gebruiken
Instructievideo - 01:26 min.
Pittige yoghurt-korianderdip
bijgerecht
null personen
25 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd het steeltje van de groene peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd de pepers, knoflook, gember en het korianderblad fijn. Doe ze over in een kom en meng met de yoghurt en garam masala. Breng op smaak met zout, peper en limoensap.
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 groene pepers
1 teen knoflook
0 verse gember
0 takjes koriander
300 ml magere yoghurt
1 tl garam masala
1 limoen