Salami-kaaspannenkoekje
Aan de slag
Bereid de pannenkoekenmix naturel met de melk volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vet een gourmetpannetje in met boter. Voeg wat beslag toe en beleg met reepjes goudsalami. Keer als het beslag is gestold en de onderkant goudbruin is. Beleg met de geraspte kaas en bak nog even.
Pannenkoeken bakken
Instructievideo - 02:02 min.
Salami-kaaspannenkoekje
bijgerecht
null personen
220 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de pannenkoekenmix naturel met de melk volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vet een gourmetpannetje in met boter. Voeg wat beslag toe en beleg met reepjes goudsalami. Keer als het beslag is gestold en de onderkant goudbruin is. Beleg met de geraspte kaas en bak nog even.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 flesje pannenkoekenmix naturel
200 ml halfvolle melk
0 goudsalami
1 zakje geraspte oude kaas
0 boter
Dit heb je nodig
gourmetstel