Roastbeef bagel-clubsandwich
Aan de slag
Bagels afbakken volgens gebruiksaanwijzing. Overlangs in 3 plakjes snijden en in broodrooster lichtbruin roosteren. Sla wassen, uitslaan en droogdeppen met keukenpapier. Uien in plakjes snijden en droogdeppen met keukenpapier. Paprika wassen, schoonmaken en in reepjes snijden.
Bagels besmeren met roomkaas. In pan boter verhitten. Rosbief aan beide kanten bestrooien met steak-seasoning en in ca. 3 minuten bruin bakken, halverwege keren. Plakjes ui op besmeerde onderkant van bagels leggen. Steaks erop leggen en sla erover verdelen. Middelste stuk van bagels erop leggen. Reepjes paprika en rucola erover verdelen. Afdekken met bovenkant van bagel.
Roastbeef bagel-clubsandwich
null personen
365 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Bagels afbakken volgens gebruiksaanwijzing. Overlangs in 3 plakjes snijden en in broodrooster lichtbruin roosteren. Sla wassen, uitslaan en droogdeppen met keukenpapier. Uien in plakjes snijden en droogdeppen met keukenpapier. Paprika wassen, schoonmaken en in reepjes snijden.
Bagels besmeren met roomkaas. In pan boter verhitten. Rosbief aan beide kanten bestrooien met steak-seasoning en in ca. 3 minuten bruin bakken, halverwege keren. Plakjes ui op besmeerde onderkant van bagels leggen. Steaks erop leggen en sla erover verdelen. Middelste stuk van bagels erop leggen. Reepjes paprika en rucola erover verdelen. Afdekken met bovenkant van bagel.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 bagels (bake-off)
4 blaadjes friséesla
8 Amsterdamse uien
1 rode paprika
150 g verse roomkaas met gember (kaas-bedieningsafdeling
1 eetlepel boter of margarine
4 plakjes rosbief à la minute
1 eetlepel steak-seasoning
½ bakje rucola
Dit heb je nodig
cocktailprikkers