Zalm-tzatziki clubsandwich
Aan de slag
Brood in broodrooster lichtbruin roosteren. In droge koekenpan pijnboompitten lichtbruin roosteren en laten afkoelen. Komkommer wassen, schillen en in plakjes schaven. 4 Sneetjes brood besmeren met helft van tzatziki. Pijnboompitten door rest van tzaziki scheppen. Besmeerde kant van 2 sneetjes brood beleggen met zalm. Bieslook erop leggen. 2 Sneetjes brood besmeren met rest van tzatzikimengsel en op zalmsneetjes leggen. Volgende sneetjes brood aan besmeerde kant beleggen met komkommer en takjes dille en op stapeltjes leggen. Afdekken met laatste sneetjes brood. Stapeltjes brood halveren en vaststeken met cocktailprikkers.
Zalm-tzatziki clubsandwich
null personen
565 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Brood in broodrooster lichtbruin roosteren. In droge koekenpan pijnboompitten lichtbruin roosteren en laten afkoelen. Komkommer wassen, schillen en in plakjes schaven. 4 Sneetjes brood besmeren met helft van tzatziki. Pijnboompitten door rest van tzaziki scheppen. Besmeerde kant van 2 sneetjes brood beleggen met zalm. Bieslook erop leggen. 2 Sneetjes brood besmeren met rest van tzatzikimengsel en op zalmsneetjes leggen. Volgende sneetjes brood aan besmeerde kant beleggen met komkommer en takjes dille en op stapeltjes leggen. Afdekken met laatste sneetjes brood. Stapeltjes brood halveren en vaststeken met cocktailprikkers.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
8 sneetjes witbrood
1 eetlepel pijnboompitten
½ komkommer
½ bakje Zaziki
½ pakje gerookte zalmfilet
10 sprietjes knoflookbieslook
6 takjes dille
Dit heb je nodig
cocktailprikkers