Rosbief met rozemarijn en artisjokharten
Aan de slag
Knoflook pellen. Artisjokharten laten uitlekken. Tomaten wassen. Rosbief bestrooien met peper en bestrijken met olie. Fond en wijn in ovenschaal schenken. Rozemarijn erin leggen. Rosbief op rozemarijn leggen. Tomaten, knoflook en artisjokken ernaast verdelen. Eventueel tot gebruik afgedekt in koelkast zetten.
Schaal uit koelkast nemen en rosbief op kamertemperatuur laten komen. Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Vlees in midden van oven in 25 à 30 minuten mooi bruin en van binnen rosé bakken. Serveren met frites.
Rosbief met rozemarijn en artisjokharten
hoofdgerecht
null personen
335 kcal
55 min. bereiden
Aan de slag
Knoflook pellen. Artisjokharten laten uitlekken. Tomaten wassen. Rosbief bestrooien met peper en bestrijken met olie. Fond en wijn in ovenschaal schenken. Rozemarijn erin leggen. Rosbief op rozemarijn leggen. Tomaten, knoflook en artisjokken ernaast verdelen. Eventueel tot gebruik afgedekt in koelkast zetten.
Schaal uit koelkast nemen en rosbief op kamertemperatuur laten komen. Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Vlees in midden van oven in 25 à 30 minuten mooi bruin en van binnen rosé bakken. Serveren met frites.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
8 teentjes knoflook
1 blikje artisjokharten
4 trostomaten
750 g rosbief
0 peper
1½ eetlepel olijfolie
1 pot vleesfond
100 ml rode wijn
3 takjes rozemarijn
Dit heb je nodig
ovenschaal ca. 30 x 40 cm