Karbonade in zoetzure ketjapsaus
bewaar
bewaar

Karbonade in zoetzure ketjapsaus

10 min. bereiden / 15 min. wachten

8 ingrediënten

Aan de slag

Kook de mie 6 min. Verhit ondertussen 2 el olie in een hapjespan. Bestrooi de karbonades met peper en zout en bak ze in 3 min. rondom bruin. Neem het vlees uit de pan.

Fruit de ui 2 min. in het achtergebleven bakvet. Voeg de tomatenpuree, ketjap, de helft van de atjar tjampoer en 100 ml water toe. Leg de karbonades terug in de pan en stoof ze met de deksel op de pan 15 min.

Verhit de rest van de olie in een wok. Roerbak de groenten al omscheppend 4 min. Voeg de mie toe en bak nog 1 min. Schep de mie en groenten op 4 borden en leg er een karbonade met ketjapsaus bij. Serveer met de rest van de atjar tjampoer.

algemeenBestrooi voor een knapperig accent de karbonades na het bakken met 2 el seroendeng (mengsel van geroosterde kokos, pinda's en specerijen, potje 100 g).

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Karbonade in zoetzure ketjapsaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig