Mediterranean breeze
Aan de slag
Perziken schillen en pit verwijderen of perziken uit blik laten uitlekken. Perziken in keukenmachine pureren. Perzikpuree door zeef wrijven en 1/2 liter afmeten. Pastis erdoor roeren. IJsblokjes in keukenmachine vergruizen. IJsgruis over glazen verdelen. Mousserende wijn met garde door perzikpuree kloppen en over ijs schenken. Rietjes erin zetten.
Mediterranean breeze
null porties
135 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Perziken schillen en pit verwijderen of perziken uit blik laten uitlekken. Perziken in keukenmachine pureren. Perzikpuree door zeef wrijven en 1/2 liter afmeten. Pastis erdoor roeren. IJsblokjes in keukenmachine vergruizen. IJsgruis over glazen verdelen. Mousserende wijn met garde door perzikpuree kloppen en over ijs schenken. Rietjes erin zetten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 kilo perziken
4 eetlepels Pastis of Pernod
20 ijsblokjes
500 ml mousserende droge witte wijn
Dit heb je nodig
keukenmachine
hoge glazen
rietjes