Biefstukjes met champignons en rode wijn
Aan de slag
Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing in magnetron verwarmen. Intussen in wok 1 bakje pestoboter verwarmen en champignon-uimix al omscheppend in ca. 3 minuten bruinbakken. Wijn toevoegen en het mengsel warm houden. In koekenpan andere bakje pestoboter verhitten. Op hoog vuur biefstukjes in ca. 4 minuten bruin en van binnen rosé bakken, halverwege keren. Olijven fijnhakken en door puree mengen. Puree op borden scheppen. Biefstukjes en champignonmengsel erop leggen.
Biefstukjes met champignons en rode wijn
hoofdgerecht
null personen
555 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing in magnetron verwarmen. Intussen in wok 1 bakje pestoboter verwarmen en champignon-uimix al omscheppend in ca. 3 minuten bruinbakken. Wijn toevoegen en het mengsel warm houden. In koekenpan andere bakje pestoboter verhitten. Op hoog vuur biefstukjes in ca. 4 minuten bruin en van binnen rosé bakken, halverwege keren. Olijven fijnhakken en door puree mengen. Puree op borden scheppen. Biefstukjes en champignonmengsel erop leggen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak aardappelpuree
1 pak kogelbiefstuk Toscane
2 schaaltjes champignon-uimix
50 ml rode wijn
100 g zwarte olijven zonder pit
Dit heb je nodig
wok