Deense salade
Stevige salade met aardappel, bleekselderij, radijs en knakworst. Van tevoren te bereiden: Handig als je wilt picknicken!
Aan de slag
Halveer de krieltjes en kook ze in ruim water met zout in 15 min. gaar. Laat even afkoelen.
Snijd ondertussen de knakworsten in stukjes, de radijs in kwarten en de bleekselderij in stukjes. Meng de krieltjes met de knakworst, radijs en bleekselderij. Roer de mosterd door de sour cream en meng voorzichtig door de salade. Breng op smaak met peper en zout.
Deense salade
Stevige salade met aardappel, bleekselderij, radijs en knakworst. Van tevoren te bereiden: Handig als je wilt picknicken!
hoofdgerecht
null personen
390 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Halveer de krieltjes en kook ze in ruim water met zout in 15 min. gaar. Laat even afkoelen.
Snijd ondertussen de knakworsten in stukjes, de radijs in kwarten en de bleekselderij in stukjes. Meng de krieltjes met de knakworst, radijs en bleekselderij. Roer de mosterd door de sour cream en meng voorzichtig door de salade. Breng op smaak met peper en zout.
bewaartip:
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 kg krielaardappelen
400 g knakworst in blik
175 g snoepgroente radijs
5 stengels bleekselderij
2 tl Franse mosterd
125 g sour cream