Geroosterde peen, bosui en radijs
Aan de slag
Steek de barbecue aan of gebruik de grillpan. Halveer alle wortelen van de bos peen in de lengte. Breng een pan met ruim water en zout aan de kook en kook de wortelen 3 min. Giet af en spoel koud onder de kraan. Laat uitlekken.
Vet het rooster van de barbecue of de grillpan in met olie en rooster de wortelen en bosui 4 min. Keer regelmatig zodat ze niet te donker worden. Gril vervolgens in de grillpan de radijs op de platte kant 2 min.
Doe de groenten op een bord en bestrooi met de feta, kappertjes en dille. Besprenkel met de olie en het citroensap. Bestrooi met peper en zout.
Barbecue aansteken
Instructievideo - 01:07 min.
Geroosterde peen, bosui en radijs
bijgerecht
null personen
260 kcal
40 min. bereiden
Aan de slag
Steek de barbecue aan of gebruik de grillpan. Halveer alle wortelen van de bos peen in de lengte. Breng een pan met ruim water en zout aan de kook en kook de wortelen 3 min. Giet af en spoel koud onder de kraan. Laat uitlekken.
Vet het rooster van de barbecue of de grillpan in met olie en rooster de wortelen en bosui 4 min. Keer regelmatig zodat ze niet te donker worden. Gril vervolgens in de grillpan de radijs op de platte kant 2 min.
Doe de groenten op een bord en bestrooi met de feta, kappertjes en dille. Besprenkel met de olie en het citroensap. Bestrooi met peper en zout.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 bos peen
4 el olijfolie
2 zakjes bosui
1 bos radijs
½ pakje witte kaas
2 el kappertjes
2 takjes dille
½ citroen
Dit heb je nodig
barbecue, grillpan